Serviceaftale

Med en serviceaftale hjælper vi din virksomhed hvis:

  • I kommer i tvivl og ikke mindst hvis noget går galt
  • Tvivlen opstår, og det diskuteres om der f.eks. må være en åbning på 10 eller 20mm i maskinen, eller om trappen skal laves efter maskindirektivet
  • En arbejdsulykke skulle ske, og Arbejdstilsynet eller Fødevarestyrelsen stopper din produktionslinje, sender vi en sikkerhedskonsulent

Serviceaftale

Basis, Ekstra og Ekstra+

Basisabonnement

Et basisabonnement er til dig der har styr på dine maskiner og procesanlæg og ved at dine medarbejdere ikke kommer til skade ved at bruge det.

Med dette abonnement har du sikkerheden i at have en fast partner tilknyttet, i tilfælde af at en ulykke alligevel skulle opstå, men uden at betale et fast månedligt abonnement.

Basisabonnementet sikrer dig hurtig hjælp da der uanset tidspunktet er en konsulent på vej indenfor én time, som bliver indtil opgaven er løst.

Telefonsupport

Udover vagttelefon ordningen tilbyder et Basis abonnement også muligheden for almindelig telefon support, uden minimum betaling af hele eller halve timer, og uden det skal igennem salgsafdelingen for ordre oprettelse osv. Du løfter telefonen og ringer og bliver faktureret for den tid du har fået support af en konsulent.

Tilbehør
Når du tegner et basisabonnement får du et startsæt som indeholder; klistermærker, bordskilte og loftskilte – samt opfyldning heraf.

Som noget nyt kan du vælge, at hver af dine medarbejdere får et personligt sikkerhedskort med f.eks. nødprocedure på den ene side, og sikkerhedskursus status på den anden (kan også påtrykkes bagsiden af eksisterende personalekort).

Ekstraabonnement

Et ekstraabonnement er til dig, der er godt tilfreds med dine maskiner og procesanlæg, men som også godt ved at arbejdsulykker kan forekomme, når det går stærkt i produktionen.

Med dette abonnement har du en fast partner tilknyttet din virksomhed, og det er din sikkerhed i tilfælde af at der sker en ulykke, du er derved sikret hurtig hjælp. Det er med til at give dine medarbejdere en tryg arbejdsdag og et mere sikkert og forbedret arbejdsmiljø.

Med et ekstraabonnement i hånden er du sikret hurtig hjælp, da der uanset tidspunktet er en konsulent på vej indenfor 1 time, som bliver til opgaven er løst.

Med et ekstraabonnement får du alle fordelene fra Basis samt:

  • Reduceret omkostning ved telefonsupport
  • Ingen startpris ved brug af vagttelefonen

Uanset om du vælger Ekstra eller Ekstra+, får du rigtig mange fordele med disse abonnementer.

Ekstra+

Med et Ekstra+ abonnement får du alle fordelen fra Ekstra samt:

  • Fast konsulent
  • Sikkerhedsundersøgelse
  • Ingen opstartsgebyr
  • Årlig audit

Interesseret i mere information omkring serviceaftalen ?

Kontakt os og få mere information og vejledning omkring din problemstilling.

Kontakt os